Choose your language: Deze pagina in het Nederlands This page in English

Welkom op de website van dé Bolivia Specialist "El Dirko".
Voor velen die de afgelopen jaren door Perú, Bolivia en Chili hebben gereisd al een bekende naam, als reisbegeleider, als probleemoplosser of als informatiebron voor wat-dan-ook.
Bolivia Specialist is ons reisagentschap in Sucre - Bolivia, waar we maatwerk leveren voor reizigers die niet vast willen zitten aan stugge, van tevoren vastgestelde (groeps-) reizen en excursies. Door onze kennis van het dagelijkse leven krijg je het échte Peru en Bolivia te zien en kun je er aan deelnemen als je dat wenst.

We organiseren Tours en complete rondreizen in Bolivia en Perú. Bijv. Wandeltochten, mountainbiken, paardrijden of je stelt gewoon zelf een route samen, ook hebben we 4WD Toyota´s met ervaren chauffeurs beschikbaar.
Ons doel is om met Toerisme de lokale bevolking te laten meedelen in de opbrengsten, zodat we niet de zoveelste Agency zijn die ongevraagd hun leven binnenstappen zonder iets achter te laten. Om die redden werken we hoofdzakelijk met lokale (2-talige) gidsen die beter thuis zijn in de cultuur en spreken ook de indianentalen.

Al vanaf 2006 kun je vía ons vanuit eigen land of al onderweg je eigen reis samenstellen of tours bij ons boeken in Perú en Bolivia.
Een complete rondreis met een groep vrienden of familie, met Jeeps de Amazone verkennen of gewoon een lekker dagje mountainbiken of wandelen in de bergen, you name it.
Het kan ons niet gek genoeg zijn, daag ons uit en we gaan het regelen!

We bieden Hollandse efficiëntie in een Zuid-Amerikaanse jas.
Een e-mailtje is genoeg, geef even aan, naast je persoonlijke gegevens, wat je wilt en wanneer. Des te meer details, des te beter.

Alvast een goede reis!!!!

"El Dirko" en het Bolivia Specialist Team.


Project Tahua
Bezoek de Website en lees meer over het Tahua Project » » »


Hikes Sucre
Inca trail & Maragua Crater FD
Pinturas rupestres FD
Pre-Inca Trail HD

Horses Sucre
Cabezas - HD
Riding to El Tajo - FD

Create your own tour !
More Info


Learn the essential "Spanish for travellers" in one of Latin Americas most beautiful cities.
Read More

Contact for more information


Pacha Mama Handicrafts
Visit Pacha Mama Shop
Tarabuco Streetfair - click to visit ! Mines Potosi - click to visit !
Tarabuco on Sunday Mines Potosí